Mariana Campeanu a suferit un accident vascular

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a suferit, sambata, un accident vascular, a anuntat premierul Victor Ponta, care i-a recomandat, intr-o conferinta de presa sustinuta luni la sediul PSD, sa se ingrijeasca de starea sa de sanatate.

“Mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata. Sambata i s-a intamplat acest lucru, am rugat-o sa stea linistita in aceste doua zile, daca PNL va decide altfel, va urma decizia PNL”, a declarat premierul.

Vezi aici ce a declarat Victor Ponta in aceasta dimineata despre ministrul Muncii

Dealtfel, Ponta a declarat ca Mariana Campeanu isi va continua activitatea in Guvern si a adaugat ca, in functie de decizia pe care o va lua PNL miercuri, aceasta va proceda in consecinta.

“Isi va continua activitatea si in functie de decizia pe care o va lua PNL miercuri, va proceda in consecinta . Doamna Campeanu mi-a spus ca decizia va apartine PNL si ca maine seara inteleg ca se va decide. Mi-as dori un ministru la fel de competent ca doamna Campeanu. Nu s-a pus problema ca dna Campeanu sa continue intr-un guvern din care PNL isi retrage ministrii”, a mai spus Victor Ponta.