MARIANA il acuza pe GRIGORE de “calicie”

Stresul si-a facut in sfarsit loc si in viata cuplului Grigore-Mariana. Pana de curand prezente rare in materialele prezente la emisiunile desfasurate in direct, cei doi incep sa recupereze fata de cuplurile deja consacrate in discutii in contradictoriu.

De cele mai multe ori, Grigore face gesturi calificate de iubita lui ca fiind copilaresti. De la ele pornesc discutiile care se lasa cu reprosuri facute de Mariana.

Ultima hiba a lui Grigore, descoperita de Mariana, este reprezentata de “calicia” lui Grigore. El este genul de om care mananca tot ce are in fata, chiar daca nu ii este foame doar de teama sa nu iasa in pierdere.

Discutia dintre ei a pornit de la o inghetata! Mariana a mers seara la frigider, iar Grig a urmat-o si a mancat cot la cot cu ea, cu toate ca initial nu voia.

Aceasta sustine ca nu este prima data cand face asa si ca ii da impresia ca sta mereu cu spaima ca ea consuma mai mult decat el.

“Daca ma duc eu acum sa iau ceva din frigider, imediat mananci si tu. Sa-ti fie rusine pentru ce ai facut, ca esti calic, asta esti!”, i-a reprosat Mariana, in editia de azi dimineata de la “Mireasa pentru fiul meu”.

Evident, reactia lui Grigore nu s-a lasat asteptata. Concurentul neaga tot si sustine ca iubita lui exagereaza.

“Eu am mancat pentru ca mi-ai facut tu pofta, nu pentru ca ai mancat tu. Nu mai zice asa ca nu este adevarat”, s-a aparat Grigore.