Mariana Moculescu a primit un cadou neasteptat de ziua numelui

Mariana Moculescu l-a primit in dar de ziua numelui pe…Cristi Marin. Asta la doar zi dupa ce barbatul se vaita ca Mariana i-a facut zile fripte. 

Intre Mariana si Cristi e foc mare, nu mai avem niciun dubiu! Se iubesc cu patos, iar cand se cearta ies scantei mari! De “Sfanta Marie Mare”, Mariana Moculescu nu a prea avut somn. Cristi Marin a fost la ea acasa…

Dupa o noapte, probabil orgasmatica, Mariana si Petre au servit cafeaua de dimineata, foarte de dimineata! Pe la 5, fosta vedeta tv se lauda pe Facebook: “Ziua mea am inceput-o cu Cristi Marin la o cafea si am depanat doar amintirile placute dintre noi doi.”

Cristi Marin nu a fost singurul cadou superb de Sfanta Maria: “A venit si Nidia acasa si am stat de vorba pe balcon Iar acum sunt in compania unei blonde focoase de 24 de ani, cu forme apetisante :)) Urmeaza o noapte alba cu peripetii. Aviz OLIGOFRENILOR de “barbati”, sa nu ma mai deranjeze.”

Draga Mariana, ne bucuram ca iti merge bine si iti transmitem si noi, pe aceasta cale, sa ai parte de o zi a numelui cu bucurii si multa distractie! 😉

Sursa foto: facebook.com