Mariana Moculescu, evacuata din casa in lipsa! Bruneta face recurs

Mariana Moculescu a primit ordin de evacuare din casa pe care inca o mai imparte cu fostul sau sot. Decizia a fost data in lipsa: Moculeasca, aflata in Austria unde se ocupa de videochat, a aflat teribila veste de la fostul sau iubit, Cristi Marin.

Fosta vedeta tv a ajuns in acesta situatie, dupa ce datoriile sale la casa din Brezoianu s-au acumulat si, desi sustine ca a achitat suma restanta, executorul judecatoresc a emis ordinul de evacuare silita.

“Nu stiu exact. Voi stiti mai bine, ca eu am aflat de la Cristi Marin de evacuare silita, mi-a trimis un document prin intermediul Facebook-ului. Altfel nu as fi aflat de la nimeni. Ii multumesc totusi lui Cristi pentru ca m-a anuntat. Nu stiu cum a facut el, dar a aflat si este singurul care nu-si doreste sa pierd casa, in ciuda celor intamplate in ultimul timp”, spune Mariana Moculescu.

Acesta lasa sa se inteleaga ca, desi se afla departe de tara va continua pe toate caile sa-si caute dreptate prin tribunale si sa lupte pentru casa pe care inca o mai imparte cu fostul ei sot. “Ma aflu intr-o tara straina, departe de casa, am avocat care a depus recurs pentru casa, cu termen de judecata pe 14 noiembrie 2014!”, mai spune Mariana, care e suparata tare si pe presa din Romania.

“ROMANIA, TE BLESTEM! SA MORI DE FOAME SI DE CANCER! ESTI UN CACAT! IN DUMNEZEUL MAMELOR VOASTRE CU CRISTI MARIN AL VOSTRU CU TOT! TARA DE TRANTORI, DE CURVE SI DE SIFILITICI. VOI VA NUMITI OAMENI??? VA DAU FOC! VA BLESTEM FIR-ATI AI DRACULUI DE JEGURI INFECTE! CINE S-A LUAT DE COPILUL MEU, E MORT!”, e mesajul dur al Marianei Moculescu, dupa ce in ziarul Libertatea a aparut un articol in care se scria despre fata sa, Nidia, care s-ar prostitua!