Mariana Moculescu socheaza, din nou! Vezi de ce

Mariana Moculescu simte ca nu mai e bagata in seama de presa! Fosta prezentatoare tv a hotarat, astfel, sa faca tot posibilul pentru a aparea in ziare: a postat pe pagina sa de facebook anuntul ca renunta la barbati si devine…lesbiana!

 “De azi ma voi reprofila, nu mai vreau barbati, jigodii precum Cristi Marin in viata mea, niciodata. Iubesc femeile si imi doresc o relatie de lunga durata cu o femeie adevarata, care sa stie sa ma pretuiasca”, e mesajul uimitor al Marianei Moculescu.

Moculeasca nu glumeste deloc! Dupa ce a vazut ca presa a preluat informatia, Mariana a scris tot pe Facebook: „Imi mentin declaratia!”.

Comentariile la postarea de pe facebook sunt care mai de care mai interesante. Unii nu cred o iota din ce spune Mariana Moculescu, altii o felicita, iar altii, cum era de asteptat, o critica. „ De asta nu ma ploua la mine in gradina! N-ai ambitite, daca nu iti tai venele!”, suna un comentariu acid. „Foarte bine. Si eu am spus ca daca ajung la divort nu mai vreau barbat toata viata. Lasa-i pe toti sa te judece, doar ce crezi si ce simti tu este important. Restul, sa-si vada de viata lor!”, e mesajul de incurajare al unei femei.

Mariana Moculescu a fost de curand instiintata de Administratia Fondului Imobiliar ca va fi nevoita sa paraseasca apartamentul in care a locuit cu fostul sot, Horia Moculescu.

Sursa foto: facebook.com