Mariana Moculescu spune ca nu mai e cu Cristi Marin. O credeti?

Mariana Moculescu a schimbat modificarea: nu mai e cu Cristi Marin, la doar cateva zile dupa ce a sarbatorit ziua numelui alaturi de acesta.

Nehotarare mare, in cuplul Mariana Moculescu-Cristi Marin! Ba se iubesc cu foc, ba nu mai vor sa auda unul de altul. Mai nou, Mariana vorbeste despre o noua iubita a lui Cristi. Marin si misterioasa sa iubita ar urma sa se afiseze la „Petrecerea Vedetelor”, din club Taboo, vineri, 23 august: „Am fost invitata de Cristi Marin si mi-a spus ca vine cu iubita lui. M-a invitat sub forma de prieteni si nimic mai mult.”, scrie Moculeasca pe pagina personala de Facebook.

Chiar daca se declara ofensata de atitudinea generala a lui Cristi Marin, fosta vedeta tv ii da dreptate acestuia in cazul scandalului cu Ioana Popescu, cea care se lauda ca ar organiza evenimentul de vineri: „Tind sa-i dau dreptate lui Cristi Marin, evenimentul nu este organizat de Ioana Popescu. (…) Ii dau un sfat Ioanei: sa-si vada de treaba ei si sa nu se mai bage unde nu-i fierbe oala. Cristi nu o va ierta si sigur ii va face zile fripte. Stie sa joace pana la limita ilegalitatii, e destept. Nu vreau sa para ca eu tin cu el, pentru ca si eu am patit foarte multe din partea lui. Acum e bland si in secunda doi se transforma in acel personaj “Dracula”. E INFRICOSATOR si iti da o stare de nu o poti trece si uita, NICIODATA!!!”.

Sursa foto: facebook.com