MARICA: In trei zile, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea si sistemul de joc

In doar trei zile, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea si sistemul de joc, este de parere atacantul lui Getafe, Ciprian Marica.

Dupa primul meci la carma echipei Getafe, Cosmin Contra a fost sustinut de Marica intr-un mesaj postat pe Facebook. Atacantul echipei spaniole a notat ca la meciul cu Granada, scor 3-3, bucuria marcarii unui gol a fost afectata de rezultatul nesatisfacator.

“Bucuria marcarii unui gol a fost afectata de rezultatul nesatisfacator! Cam asta ar fi concluzia… E frustrant sa conduci de 3 ori si sa pierzi doua puncte, dar eu iau ce a fost pozitiv in meciul cu Granada, faptul ca am marcat de 3 ori si ca am demonstrat ca putem juca bine pe atac. Nu pot sa fiu multumit, am condus de trei ori, iar la final ne-am vazut egalati.

In doar trei zile de cand e la conducerea echipei, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea si sistemul de joc. S-a simtit dorinta, agresivitatea suplimentara, dar si presiunea, a existat o stare de nervozitate ce s-a reflectat in executii. Mai e mult de munca, trebuie sa exersam mai mult faza de aparare. O luam de la capat, avem o saptamana pina la meciul cu Bilbao, vom da totul pentru a remedia minusurile aratate cu Granada. Va multumesc mult pentru sustinere si va invit sa ne tineti pumnii in continuare! O zi grozava!”, este mesajul postat sambata de Marica.

Citeste si: COSMIN CONTRA A FOST PREZENTAT, OFICIAL, LA GETAFE

Ciprian Marica a marcat un gol la debutul tehnicianului Cosmin Contra la Getafe, vineri, in meciul cu Granada, scor 3-3, din etapa a XXVIII-a a campionatului Spaniei. Marica a marcat in minutul 6.

Conform site-ului oficial al clubului spaniol, Marica a declarat dupa meci ca Getafe a fost echipa mai buna si a pierdut doua puncte.

Sursa foto: sport9.ro