Marica nu va evolua in meciul Romania – Irlanda de Nord, urmand a fi supus unei interventii chirurgicale

Internationalul roman Ciprian Marica (29 ani) urmeaza sa se supuna unei interventii chirurgicale la piciorul drept si nu va putea juca, astfel, in partida pe care ‘tricolorii’ o vor disputa pe teren propriu in compania Irlandei de Nord, pe 14 noiembrie, in preliminariile Campionatului European de fotbal editia 2016, dupa ce a ratat si meciurile cu Ungaria si Finlanda.

Intr-un mesaj in limba turca, postat pe contul sau Facebook si adresat suporterilor echipei Konyaspor, pentru care evolueaza incepand din acest sezon, Marica a explicat starea sa de sanatate, potrivit Agerpres.

Citeste si: ROMANIA-IRLANDA DE NORD: Selectionerul Michael O’Neill spune ca echipa sa vine la Bucuresti sa CASTIGE TOTUL

“Dragi suporteri ai echipei Konyaspor, va primesc in fiecare zi mesajele si vreau sa va ofer informatii in legatura cu starea mea de sanatate. stiu ca vreti de mult timp sa ma vedeti pe teren si nu am cuvinte sa spun cat de trist sunt pentru ca nu pot sa intru si sa ma lupt pana la ultima picatura de sudoare. Am probleme si acum din cauza accidentarii pe care am suferit-o in urma cu 3-4 saptamani, nu m-au ajutat injectiile cu cortizon si tratamentul cu acid hialuronic. Din pacate, este necesara o operatie la meniscul piciorului drept, ceea ce inseamna ca voi ramane departe de voi intre 6 si 8 saptamani”, a scris Marica.

Glogheterul la zi al nationalei, cu 25 de goluri marcate in 70 de meciuri, Ciprian Marica a inscris golul victoriei in partida cu Grecia (0-1) din debutul preliminariilor EURO 2016, in cursul careia a primit un cartonas rosu, fiind suspendat pentru meciul cu Ungaria (1-1) de la Bucuresti. El nu a putut juca nici in partida din deplasare cu Finlanda, castigata cu 2-0 de “tricolori”, din cauza problemelor la genunchiul drept.