Maricel Pacuraru, urmarit penal in dosarul Realitatea Media

Maricel Pacuraru, asociatul lui Cozmin Gusa la Realitatea Media, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza postul Romania Tv.

Procurorii DNA au anuntat oficial, marti, ca Maricel Pacuraru este urmarit penal in dosarul Realitatea Media. Acesta este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni ce i-au fost aduse la cunostinta luni seara.

Maricel Pacuraru este acuzat ca a majorat artificial capitalul de la Realitatea Media pentru a detine controlul companiei si apoi a cerut insolventa pentru a pune mana pe televiziune.

DNA a comunicat, luni seara, ca a inceput urmarirea penala pe numele lui Fabian Schwartzenberg, fratele omului de afaceri Elan Schwartzenberg, si al Monicai Hoffman, amanta acestuia pentru fapte care se circumscriu infractiunilor de spalarea banilor, complicitate la inselaciune, bancruta frauduloasa, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor sub forma complicitatii, a participatiei improprii sau a tentativei, fals in inscrisuri sub semnatură privata.

DNA a revenit, marti, cu informaţia ca, pe langa acestia, sunt cercetati penal si Maricel Pacuraru, Mircea Mirel Amaritei si Ionut Sorin Barbu.

Sursa foto: rtv.net