Marile case de avocatura se prezinta in fata studentilor de la drept

Marile case de avocatura isi vor prezenta ofertele de stagii de practica pentru studentii de la drept precum si asteptarile pe care le au de la acestia in cadrul unei noi editii a manifestarii “Jobfest”, care va avea loc în zilele de 11 si 13 martie la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, au anuntat organizatorii.  

“Jobfest este un eveniment ce pune fata in fata avocatii si studentii, intr-un context organizat, prielnic pentru promovarea valorilor fiecareia dintre casele de avocatura, pentru impartasirea ofertei si cerintelor lor. In urma interactiunii cu studentii, casele de avocatura au posibilitatea de a gasi, pe o cale mult mai usoara, persoane ce corespund standardelor acestora si care prezinta potential pentru a le deveni colegi”, afirma organizatorii, Asociaţia Europeană a Studentilor la Drept (ELSA) Bucuresti.

Citeste si: LOCURI DE MUNCA VACANTE: Vezi unde te poti angaja. Date ANOFM pe judete

La manifestare vor participa casele de avocatură bpv Grigorescu Stefanica, CMS Cameron McKenna, Deloitte – Reff & Associates, DLA Piper, Kinstellar, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Pachiu & Associates si Voicu & Filipescu.

Evenimentul se va desfasura in cele doua zile între orele 10.00 si 16.00, in Sala Constantin Stoicescu a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. Studentii care doresc sa participe la prezentarile sustinute de casele de avocatura prezente trebuie sa se inscrie la adresa de e-mail jobfest@bucuresti.elsa.ro.

Sursa foto: Facebook.com