Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare! Acuzații grave la adresa artistului

Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, este vizat de un mandat de arestare emis de poliţia statului american New Hampshire. Artistul american este acuzat de agresiune, informează tmz.com.

Două capete de acuzare privind agresiunea au fost formulate împotriva lui Manson, în vârstă de 52 de ani, în urma unei plângeri depuse un operator video în urma unui concert din orășelul Gilford din New Hampshire ce a avut loc în 2019.

Fiecare acuzaţie îi poate aduce lui Manson o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari. Poliţia a precizat că agresiunile „nu sunt de natură sexuală”.

Marylin Manson a fost dat în judecată, la începutul lunii mai, și de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Marylin Manson a fost concediat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală. Marylin Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

Sursa foto: billboard