Marilyn Monroe in toata splendoarea! Fotografii nepublicate pana acum! Galerie foto

Fotografii nepublicate pana acum cu Marilyn Monroe au fost recent facute publice de fiul fotografului Milton Greene, un monstru sacru al aparatului de fotografiat.

Greene Sr a fotografiat pe cele mai mari staruri de cinema din lume in timpul „Epocii de aur” a Hollywood-ului! Cary Grant, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Frak Sinatra, Ava Gardner, Marlene Dietrich. Greene jr  a editat si a lansat o noua carte cu opera tatalui sau, volum care contine 176 de lucrari ce nu au mai fost expuse niciodata pana acum. In plus, fiul le-a spus jurnalistilor de la CNN ca relatia dintre diva si tatal lui a fost una frumoasa si plina de momente amuzante.

Actrita, o muza extraordinara si prietenoasa

”Si nu doar cu tatal meu, pur si simplu este o muza extraordinara. El adora s-o fotografieze, era talentata, cu adevarat talentata, si se vede”, a declarat fiul.

„A trait mai departe, de la o generatie la alta”, a spus pentru CNN Joshua, fiul lui Milton, care a restaurat multe dintre fotografiile tatalui sau pentru o noua carte, numita „The Essential Marilyn Monroe”. Cartea contine 284 de imagini, dintre care „176 nu au mai vazut pana acum lumina zilei”, iar multe dintre ele au fost considerate pe deplin pierdute.

„Tatal meu facea aceste sedinte nu neaparat pentru un contract anume, ci pentru a o explora si a-i da incredere, pentru a-i arata cat era de cameleonica si cat de bine se pricepea sa intruchipeze personaje. Asa ca se concentra foarte mult spre a o face sa arate ca intr-un rol”, a mai spus Joshua Greene.

Filmul s-a deteriorat in decursul anilor, iar tatal sau a murit crezand ca toata opera sa a fost ruinata. Noile tehnologii, insa, l-au ajutat pe Joshua sa salveze fotografiile, cu toate ca munca de recuperare a durat ore in sir.

Milton Greene a intalnit-o pentru prima data pe Monroe la o sedinta foto pentru revista Look in toamna anului 1953. S-au imprietenit imediat, mai tarziu au devenit parteneri de afaceri, atunci cand Greene a ajutat-o pe Marilyn sa renunte la contractul sau cu 20th Century Fox.  Imaginile din noua carte provin din 50 de sedinte foto diferite, unele dintre ele familiare fanilor artistei si alte care n-au mai fost vazute niciodata.

 

Sursa traducere: antena1.ro