MARIMEA CONTEAZA: PENISUL MIC VERSUS CEL MARE. TU ESTI MULTUMIT?

Daca e prea mare, e dureros, daca e prea mic, nu prea simti placerea, dar pentru placerea sexuala, marimea nu este chiar atat de importanta. Hai sa vedem ce avantaje si dezavantaje au fiecare:

Penisul mare

Pro: daca partenerul tau a fost foarte bine inzestrat de natura, este foarte increzator in sine, poate chiar arogant. Pozitiile sexuale aproape imposibile in mod normal devin posibile, pentru ca penisul sau lung ajunge la tine oricum. Iti stimuleaza punctul G foarte usor si poate face miscari amuzante, cum ar fi “elicopterul”.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: 10 sfaturi pentru un sex in APA ca la carte!

Contra: daca partidele sunt prea lungi, pot deveni dureroase – daca intra prea adanc, iti poate rani cervixul. Nu puteti face sex anal, pentru ca ar fi prea dureros. Este greu sa ii faci sex oral. Poti face frecvent infectii urinare din cauza marimii sale. Chiar daca este lung, asta nu inseamna ca este si gros, iar daca este subtire, nu este atat de placut sexul.

Penisul mic

Pro: poate nu a fost bine dotat de catre Mama Natura, dar asta nu inseamna ca nu merita sa faci sex cu el – dupa cum spuneam si mai sus, nu marimea este cea mai importanta, ci si cum se misca. In timpul sexului nu simti disconfort si nici nu te doare. Sexul oral este foarte usor de facut, fara sa te ineci. Sexul anal nu este chiar atat de dureros. Iti face mult sex oral. Puteti incerca o multime de pozitii, fara ca cervixul tau sa fie afectat.

CITESTE SI: SEX: DE CE SE TEM BARBATII IN DORMITOR

Contra: In unele pozitii este destul de greu sa ajunga la tine, penisul fiind prea scurt – nu puteti face sex in picioare, de exemplu. Partenerul nu are prea multa incredere in sine si poate incerca sa compenseze prin lucruri materiale scumpe. In unele pozitii sexuale, penisul poate iesi din vaginul tau foarte usor.

 Sursa unica