MARIMEA SOLDURILOR UNEI FEMEI II POATE DETERMINA COMPORTAMENTUL SEXUAL

Se spune ca barbatii sunt atrasi fizic de femeile cu solduri mai mari, pentru ca ele pot naste multi copii si sanatosi. Un studiu efectuat de curand a descoperit un lucru interesant despre marimea soldurilor: aceasta poate determina si comportamentul sexual al unei femei.

Potrivit cercetarii, femeile cu soldurile late inclina spre mai multe aventuri de o singura noapte si promiscuitate, spre deosebire de femeile cu soldurile mai mici. Pentru masurarea soldurilor au fost luate in considerare distanta dintre oasele pelvisului, circumferinta taliei si circumferinta soldurilor in sine.

Rezultatele studiului au aratat ca femeile cu solduri mai late de 36 de centimetri au mai multe experiente sexuale si mai multe aventuri de-o noapte decat cele cu soldurile mai mici – de sub 31 de centimetri. Mai mult, cu cat o femeie are solduri mai late, cu atat are mai multe experiente sexuale provenite din aventurile de-o noapte decat din relatiile de cuplu, au mai descoperit oamenii de stiinta.

CITESTE SI: CAND SUNT FANTEZIILE TALE SEXUALE NORMALE SI CAND NU?

“Marimea soldurilor unei femei are impact direct asupra riscului unei nasteri potential fatale. Se pare ca atunci cand o femeie detine controlul asupra propriilor experiente sexuale, riscul acesta se reflecta in comportamentul lor. Asadar activitatea sexuala a unei femei este influentata si de marimea soldurilor acesteia”, au declarat cercetatorii care au efectuat studiul.

La cercetare au participat 148 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, care au avut cel putin un partener sexual inainte.

CITESTE SI: TRUCURI PENTRU CEL MAI SEXY PRELUDIU

Ce mai poate influenta comportamentul sexual al unei femei
Comportamentul sexual al unei femei poate fi determinat si influentat de o multime de factori, precum religia – femeile religioase sunt conservatoare, in timp ce cele atee sunt libertine – , experientele din copilarie, familia si societatea in care a crescut, statutul social, starea financiara in care a crescut sau in care se afla in prezent, tara in care a crescut, daca este sociabila, frumusetea, greutatea, oportunitatile experientelor sexuale.

Sursa www.unica.ro