MARIN CONDESCU, fostul presedinte al Pandurilor Tg Jiu, a fost trimis in JUDECATA

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au FINALIZAT cercetarile in cazul fostului presedinte de la Pandurii Targu Jiu MARIN CONDESCU si al adjunctului acestuia VIOREL TEMELESCU, iar dosarul va fi trimis Tribunalului Olt, cu propunerea de ARESTARE PREVENTIVA, informeaza Mediafax.

Potrivit sursei citate, MARIN CONDESCU si VIOREL TEMELESCU au fost TRIMISI in JUDECATA sub acuzatiile de SPALARE de BANI, DELAPIDARE, INSELACIUNE, FALS si UZ de FALS, prejudiciul imputat acestora fiind de aproximativ cinci milioane de lei.

Citeste si: Marin Condescu, presedintele echipei Pandurii Tg Jiu, a fost retinut pentru spalare de bani

De asemenea, procurorul de caz propune ARESTAREA PREVENTIVA a celor doi, propunerea urmind sa fie judecata de Tribunalul Olt.
“Eu stiu ca este o masura obligatorie sa ne fie adusa si noua la cunostinta incheierea cercetarilor si nu cred ca dosarul a fost trimis spre judecata fara a fi respectata procedura. Stiu de la avocati ca ultimele discutii erau cu privire la incadrarea faptelor de care suntem acuzati in baza prevederilor din noul Cod Penal. 

Citeste si: Anamaria Prodan, audiata in dosarul Marin Condescu

Oricum, e clar ca dupa cate descinderi, retineri si tot ce a mai fost in acest dosar in ultimele luni, trimiterea in judecata este singura solutie, ceea ce e foarte bine pentru ca acolo vom putea demonstra ca nu este nimic adevarat din ceea ce ni se imputa”, a declarat MARIN CONDESCU.

Sursa foto: adevarul.ro