Marin Condescu, noul manager general al Universitatii Craiova

Universitatea Craiova are incepand de joi seara un nou manager general. Este vorba de Marin Condescu, fostul presedinte al echipei Pandurii Targu Jiu.  Acesta va indeplini functia pe o perioada de trei ani.

Bomba inceputului de an in fotbalul romanesc a fost detonate in aceasta seara in Oltenia. Marin Condescu este noul sef al Universitatii Craiova, formatie patronata de Adrian Mititelu, care se afla la un pas de faliment. Mai mult, Condescu a anuntat ca antrenorul echipei urmeaza sa fie schimbat, lui Napoli urmand sa ii ia locul Emil Sandoi, dar si ca la Craiova urmeaza sa vina jucatori de la Targu Jiu care sa ajute la promovare.

“Sunt la Craiova. Din partea Sindicatelor Miniere vom numi o alta persoana la Targu Jiu, nu voi mai fi eu. Dupa ce voi preda situatia lui Eugen Parvulescu, voi prelua Universitatea Craiova ca manager general. Vom da drumul la treaba in cel mai scurt timp. Avem jucatori la dispozitie, avem ca obiectiv sa promovam in Liga I.Ma implic, voi finanta Craiova asa cum am facut si la Targu Jiu. Emil Sandoi va fi noul antrenor al echipei. Vor veni si jucatori de la Pandurii la Craiova” , a spus Condescu la DigiSport.

Sursa foto: fcuniversitatea.ro