Marin Condescu, presedintele echipei Pandurii Tg Jiu, a fost retinut pentru spalare de bani

Marin Condescu, presedintele clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu, a fost retinut, marti dupa-amiaza, pentru 24 de ore, sub acuzatia de spalare de bani. In aceste momente, oficialul gruparii gorjene se afla la sediul Inspectoratului Judetean Gorj, acolo unde este audiat de anchetatori, informeaza postul Realitatea Tv.

Marin Condescu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului sportiv Pandurii Targu Jiu, care este si presedintele Federatiei Nationale Mine Energie, este acuzat de spalare de bani si fals. 

Mai precis, este vizat contractul de cesiune de creante de 1,7 milioane de lei incheiat intre firma ce asigura tichetele de masa pentru mineri si energeticieni si echipa de fotbal.

Mai mult, Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si uz de fals, dupa ce ar fi imprumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior si i-ar fi recuperat, fara insa a trece in contabilitate aceste operatiuni, informeaza Mediafax.

In urma cu o luna, mai multe perchezitii au avut loc la locuinta lui Condescu si sediul gorjenilor, fiind ridicate mai multe documente si doua unitati de calculator.

Sursa foto: realitatea.net