Marin Condescu, presedintele echipei Pandurii Tg Jiu, audiat pentru abuz in serviciu

Marin Condescu, presedintele echipei de fotbal Pandurii Tg Jiu, este audiat de politie intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu care a dus la un prejudiciu de 1.6 milioane de lei.

Marin Condescu, presedintele Federatiei Nationale Mine Energie si al echipei Pandurii Tg Jiu, a fost audiat, in aceasta dimineata, timp de doua ore, la sediul Politiei Judetene Gorj, pe marginea unui dosar in care oficialul este acuzat de abuz in serviciu care a dus la un prejudiciu de 1.6 milioane de lei.

Practic este vorba de un contract care vizeaza o cesiune de creante pe care fosta SNLO a incheiat-o in 2011 cu firma Edenred Romania SRL, furnizoare de tichete de masa pentru mineri, in contract  implicandu-se si Clubul Pandurii Tg Jiu, condus de liderul sindical Marin Condescu. In acest dosar, doi fosti directori de la SNLO, Daniel Burlan si Daniel Olaru, sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.\

Avocatul lui Marin Condescu a declarat, la finele audierii de la sediul Politiei Judetene Gorj ca nu s-a inceput urmarirea penala impotriva clientului sau.

Sursa foto: realitatea.net