MARIN MORARU a fost INMORMANTAT cu ONORURI MILITARE

Marele actor MARIN MORARU a fost inmormantat, miercuri, la cimitirul Bellu din CAPITALA. MARIN MORARU a fost inmormantat cu onoruri militare, informeaza postul Romania TV.

Miercuri dimineata, trupul neinsufletit al lui MARIN MORARU a fost depus la Teatrul National din Bucuresti, unde cei care au dorit i-au adus un ultim omagiu. Apoi, siciriul cu lui MARIN MORARU a fost dus la cimitirul Bellu, unde a fost inmormantat in apropiere de mormintele lui Gheorghe Dinica si Radu Beligan, alaturi de care MARIN MORARU a jucat ani de zile piesa Take, Ianke si Cadir.

CITESTE SI: MARIN MORARU A MURIT: TRUPUL SAU VA FI DEPUS LA BISERICA COLTEA. CAND VA AVEA LOC INMORMANTAREA

Printre persoanele publice prezente la inmormantare s-au numarat Ion Caramitru, Florin Zamfirescu, Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Costel Constantin, Lamia Beligan, Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, George Mihaita, Florina Cercel, Ileana Stana Ionescu, Tora Vasilescu, George Stanca, Silviu Biris, Carmen Tanase, Silvia Dumitrescu, Margareta Paslaru si marele sportiv Ivan Patzaichin, transmite Mediafax.

“Sa ne amintim de MARIN MORARU un mare artist, un om care s-a format autodidact, prin observatia vietii. Meseria noastra are aceasta calitate: sa produca genii aparent din nimic. Marin, sa-ti fie drumul usor si amintirea nestearsa”, a spus Ion Caramitru.

Actorul MARIN MORARU a murit, duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde se afla de pe 10 august. MARIN MORARU avea 79 de ani.

Sursa foto: realitatea