Mario Chirita si-a cumparat pistolul dupa ce anul trecut a luat bataie in fata aceluiasi magazin

Mario Chirita a fost adus, luni dimineata, la Curtea de Apel, unde completul va da sentinta la procesul care judeca cazul sau, dupa ce sambata a impuscat trei oameni intr-un supermarket din Militari. Cel mai probabil, Mario Chirita se va alege cu un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Pana la anuntarea sentintei, ies la iveala detalii incredibile despre Mario Chirita. Pistolarul din Militari si-a cumparat pistolul anul trecut, dupa ce a luat bataie in fata aceluiasi magaizn. In urma cu 1 an, Mario Chirita a fost implicat intr-un accident in care a fost batut foarte grav chiar in fata magazinului Cora Militari si a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. Ancheta inca se afla in cercetare la Sectia 20 de Politie.

Avocatul lui Mario Chirita a declarat, luni, ca dupa acest incident, clientul sau si-a dat seama ca are nevoie de aparare, acela fiind momentul in care si-a achizitionat un pistol.

“Se simtea amenintat si a luat acest pistol. A incercat sa evite acest conflict, i-a avertizat pe oameni sa le lase in pace pe cele doua surori. Oamenii l-au lovit cu o plasa cu alimente si apoi cu pumnul. Dupa aceea a armat arma si a tras in plan orizontal. El a spus ca este socat de consecinta care s-a produs. Teza pe care el o foloseste este de provocare si de temere”, a declarat avocatul lui Mario Chirita.

Foto: Realitatea TV