MARIO GINO IORGULESCU, fiul presedintelui LPF, RETINUT pentru LIPSIRE de LIBERTATE

POLITIA CAPITALEI efectueaza, marti, o serie de PERCHEZITII la domiciliul fiului presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), MARIO IORGULESCU (foto dreapta), intr-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului, acesta urmand sa fie dus la audieri, relateaza postul Realitatea Tv.

UPDATEMARIO GINO IORGULESCU, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) GINO IORGULESCU (foto stanga), a fost retinut, marti seara, la finalul audierilor de la Politia Capitalei, alaturi de un mediator, Alexandru Corut, si de cateva persoane cunoscute in lumea interlopa, informeaza News.ro. In dosar se fac cercetari pentru lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului.

STIRE INITIALA

Potrivit unui comunicat de presa, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au pus in aplicare 8 mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, distrugere si favorizarea infractorului.

Din datele si probele administrate in cauza, a rezultat presupunerea rezonabila ca banuitii au exercitat acte de violenta si au lipsit de libertate in mod ilegal un barbat, ulterior incercand sa-l determine, prin constrangere si corupere, sa-si retraga plangerea si declaratiile formulate. Toate cele 10 persoane implicate in cauza vor fi audiate la sediul Politiei Capitalei.

Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna, al Unitatii Teritoriale de Analiza a Informatiilor si al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea