Mario Iorgulescu, condamnat! Câți ani de închisoare a primit pentru omor

Mario Iorgulescu a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul București, vineri, la 15 ani și opt luni de închisoare fiind găsit vinovat de omor. Decizia judecătorilor nu este definitivă. În prezent, fiul președintelui LPF se află în Italia unde face un proces de recuperare la o clinică particulară.

Mario Iorgulescu, în vârstă de 27 de ani, a produs, în 2019, un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui bărbat, tatăl a doi copii. Iorgulescu junior se afla, la momentul producerii accidentului, sub influența alcoolului și a substanțelor halucinogene.

Judecătorii de la Tribunalul București l-au condamnat pe Mario Iorgulescu la o pedeapsă de 14 ani și două luni în dosarul de omor. Pedeapsa a fost contopită cu o condamnare mai veche, din care a rezultat o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare, conform deciziei de pe portalul Tribunalului București.

Mario Iorgulescu a mai fost condamnat definitiv, în aprilie 2021, la trei ani de închisoare cu executare, într-un alt dosar, fiind găsit vinovat de complicitate la sechestrarea unui bărbat.

Mario Iorgulescu a primit interdicția de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de cinci ani și va trebui să plătească familiei victimei suma de 50.000 de lei cu titlu de daune materiale şi suma de 100.000 de euro cu titlu de daune morale.

Sursa foto: Instagram