MARIO OPREA (PNL): ADOMNITEI nu a incalcat STATUTUL PNL

Senatorul PNL MARIO OPREA considera ca presedintele CJ Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI nu a incalcat Statutul PNL si de aceea, prezenta sa ca membru in partid este justificata si corecta, apreciind ca ”un PSD cu coruptia ”gravata” in Regulamentul intern” arata cu degetul spre liberali.

”Limita ridicolului a fost depasita de PSD. Acest partid care astazi preda lectii de anti-coruptie, nu a gasit niciodata o cale de a scapa de efectul coruptibil. Aceasta formatiune vorbeste despre corectitudine in fata legii, desi are cel mai mare numar de parlamentari si baroni cercetati penal ori condamnati. Un PSD cu coruptia „gravata” in Regulamentul intern, arata cu

degetul spre PNL, un partid care a fost construit si educat invers fata de social democratii “decimati” de DNA”, a afirmat Mario Oprea, intr-un comunicat de presa. 

CITESTE SI: PSD ii solicita ALINEI GORGHIU sa-l suspende pe CRISTIAN ADOMNITEI din toate functiile politice

Senatorul liberal mai arata ca ”PNL nu a protejat niciodata infractorii, nu a blocat demersurile Justitiei si si-a asumat cu onoare fiecare alegere si fiecare “despartire”.

PSD, in toti acesti ani, nu a facut decat sa ridice coruptia la rang de conditie pentru succesul politic si personal. A pus bazele unei mari familii care nu si-a mai putut lua mainile de pe institutiile statului, care a modificat pe genunchi legile si care a perfectionat un sistem parazit sub masca mandriei de a fi roman. Partidul care a dovedit ca are cele mai bune instrumente, retele si retete de coruptie, partidul care s-a ticalosit intr-o mocirla politica din care nu mai poate iesi, face ca fiecare zi sa semene cu „martea neagra”, a mentionat OPREA.

CITESTE SI: Dupa scrisoarea PSD adresata ALINEI GORGHIU, PNL ofera o REPLICA ACIDA oamenilor lui PONTA

Potrivit liberalului, ”la adresa de domiciliu a ”acestei familii” nu se gaseste sediul PSD, ci, cum ar spune cineva, sediul coruptiei institutionalizate, unde deviza conducatorului a ramas neschimbata: “scapa cine poate”.

Acestea fiind spuse, domnul Adomnitei nu a incalcat Statutul PNL. De aceea, prezenta sa ca membru in PNL este justificata si corecta. in schimb, mecanismele intime ale laboratorului PSD de procreat mici si mari corupti inca lupta in stil mafiot pentru a-I scapa de puscarie pe sova, Ochi si Nichita. PSD este vinovat pentru ca prin mita si hotie a desfiintat sanatatea morala a natiunii romane, iar acum incearca zadarnic sa denigreze PNL. Dar, vorba aceea, “groparul cere ultimul, pentru ca sa incheie cortegiul spagii!”, mai transmite MARIO OPREA.

Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA PODASCA, a anuntat ca PSD ii solicita co-presedintelui PNL ALINA GORGHIU suspendarea din toate functiile politice a presedintelui CJ Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI, avand in vedere ca acesta este cercetat sub control judiciar intr-un caz de coruptie.