Marioara Murarescu se ridica din pat si poate vorbi la telefon

Starea de sanatate a prezentatoarei TV, Marioara Murarescu, se amelioreaza, insa inca se afla la sectia Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Cluj, acolo unde a fost internata joia trecuta.

Marioara Murarescu a suferit o noua operatie, insa nu pe fondul bolii incurabile de care sufera, ci pe fondul unor vertebre tasate. Potrivit Libertatea, operatia la coloana ar fi fost o reusita si prezentatoarea celei mai longevive emisiuni de la TVR se simte mai bine.

Apropiati ai sai sustin ca se poate da jos din pat, poate vorbi la telefon si chiar se poate deplasa. Cu toate acestea, vizitele la aceasta sunt limitate si nici la telefon nu raspunde intotdeauna, deoarece se afla in perioada de recuperare.

Sunata de apropiati, ea i-a linistit, spunandu-le ca nu a fost operata din nou de cancer, ci la coloana, din cauza catorva vertebre tasate.

Nicolae Furdui Iancu a vorbit la telefon cu Marioara Murarescu imediat ce si-a revenit dupa operatie si a transmis, pentru Ring, mesajul pe care i l-a spus realizatoarea tv.

“Mi-a spus: «Nu va speriati, totul e spre bine, ma simt bine dupa operatie». Noi asteptam sa o putem vizita dupa ce iese de la Terapie Intensiva, ca doar nu era sa ne asezam in sir indian la usa. Si nici nu ne-ar fi dat voie la Terapie Intensiva! Nu a fost vorba de o urgenta, ci de o interventie programata la coloana, din cauza unor vertebre tasate. Interventia s-a facut la Cluj pentru ca acolo e medicul specialist cel mai bun. Nu pot sa cred ca mai are doar cateva luni de trait, asa cum a aparut in presa, pentru ca am vorbit prea bine cu dansa. Deja se ridica si poate merge”, a spus Furdui Iancu.