MARIOARA MURARESCU, secretul cu care a plecat in mormant

MARIOARA MURARESCU, regretata realizatoare a emisiunii “Tezaur folcloric”, are un secret stiut de foarte putina lume, poate doar de fiul ei, Petrisor.

Marioara Murarescu a reusit cu demnitate sa pastreze identitatea omului pe care l-a iubit si caruia i-a daruit un copil. Petrisor Murarescu, in varsta de 31 de ani, ar fi singurul care stie cine ii este tata, insa presa nu a contenit sa faca presupuneri.

Printre nmele vehiculate ca ar fi tatal copilului Marioarei Murarescu se numara interpretul de muzica populara Liviu Vasilica, dar si un medic, despre a carui identitate Marioara Murarescu nu a vorbit niciodata.

Cei de la Click scriu, in editia online, ca prezentatoarea de televiziune ar fi fost indragostita de un medic casatorit, care provenea dintr-o familie cu influenta politica, astfel ca relatia nu a putut continua. Asa s-ar fi nascut Petrisor.

“Marioara a fost indragostita de un medic. L-a nascut pe Petrisor, insa nu au putut continua relatia pentru ca din cate am auzit se pare ca barbatul era insurat, iar tatal sau era o figura cu o influenta politica in Targoviste. Ea nu a vrut sa strice pozitia sociala si renumele acelui om, dar nici sa destrame o familie.”, a spus un apropiat al Marioarei Murarescu, citat de Click.ro.

Afla aici detalii despre viata indragitei prezentatoare tv Marioara Murarescu

Marioara Murarescu a fost inmormantata, marti, cu onoruri militare la cimitirul Manastirii Cernica, acolo unde se odihnesc si parintii sai. 

Marioara Murarescu a stat mai mult prin spitale, anul trecut, dupa ce a fost diagnosticata in 2008 cu cancer la san, suferind doua interventii chirugicale, iar in 2013 a fost supusa unei interventii chirurgicale la coloana vertebrala.

Marioara Murarescu si-a inceput cariera in Radiodifuziunea Romana in 1972, realizand la inceput emisiuni radio, iar din 1977, emisiuni folclorice si programe speciale in TVR.

In 1988 a organizat primul concert “Tezaur folcloric” la Sala Radio iar in 1990, primul concert de colinde la Sala Mare a Palatului din Bucuresti. in 1991 aparea primul disc “Tezaur folcloric”, editat in colaborare cu casa de discuri Electrecord, iar in 2000, primele casete audio si primul CD cuprinzand materiale originale interpretate in timp pentru “Tezaur folcloric”.

Printre premiile pe care le-a primit Marioara Murarescu de-a lungul timpului se numara: Premiul pentru cercetare pentru lucrarea ”Cantecul propriu-zis din Muscel” (1971), Prix folclorique (1977), Premiul criticii muzicale ”Mihail Jora” (1993), Premiul Ethnos (1995), Premiul ”Dragos Vranceanu” (1996), Premiul de excelenta acordat de Fundatia Ethnos (1998). in aprilie 2009, realizatoarea a fost decorata de catre presedintele Traian Basescu cu Ordinul ”Steaua Romaniei” in grad de cavaler.