MARION BARTOLI: Daca SARAPOVA va incepe prost, HALEP va castiga FINALA

Fosta jucatoare MARION BARTOLI (foto) a declarat ca MARIA SARAPOVA are sanse mai mari sa castige turneul de la ROLAND GARROS, dar daca sportiva rusa va incepe finala la fel de slab ca precedentele trei meciuri, cea care se va impune va fi SIMONA HALEP, informeaza express.co.uk.

“SIMONA a castigat sase meciuri si nu a pierdut niciun set, deci este intr-o forma extraordinar de buna. Experienta MARIEI o va favoriza putin, dar ea are probleme atunci cand adversara preia controlul devreme, cum pot Serena (Williams) si Azarenka. Cand are timp sa intre in ritm si sa isi faca jocul, MARIA SARAPOVA preia controlul si este foarte periculoasa. Daca Maria va incepe prost, ca in ultimele trei meciuri, Simona va castiga. Insa Maria a jucat foarte bine in al treilea set cu Eugenie Bouchard si poate fi in aceeasi forma. Consider ca Maria are sanse mai mari sa castige”, a spus MARION BARTOLI.

Citeste si: SIMONA HALEP vs. MARIA SHARAPOVA, ora 16:00, EUROSPORT si LIVE TEXT MONDO NEWS / BAFTA, SIMONA ! 

MARION BARTOLI a castigat turneul de la Wimbledon in 2013. BARTOLI si-a anuntat retragerea din activitate la 15 august 2013, la scurt timp dupa ce a fost invinsa de chiar de SIMONA HALEP, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

Citeste si: SIMONA HALEP, scandal-monstru inaintea FINALEI: “Stai in banca ta, ca n-ai facut nimic!” 

SIMONA HALEP, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si MARIA SARAPOVA, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7, isi vor disputa finala turneului de Grand Slam de la ROLAND GARROS, astazi, de la ora 16.00, pe arena centrala Philippe Chatrier. Ultimul act de la ROLAND GARROS poate fi urmarit in format LIVE TEXT pe Mondo News.

Sursa foto: edition.cnn.com