Marirea de sani la clinicile din Romania, tot mai cautata de pacientele din strainatate

Romania devine o tinta a turismului medical, acest lucru fiind vizibil prin numarul tot mai mare de straini care vin in tara noastra pentru a solicita serviciile clinicilor private, in special a celor cu profil stomatologic si operatii estetice.

Daca preferinta pacientilor straini pentru interventiile medicale stomatologice nu este o mare surpriza, cunoscut fiind istoricul de mai bine de zece ani al acestui gen de turism, noutatea o reprezinta remodelarile corporale, femeile optand in numar tot mai mare pentru marirea sanilor.

De ce tot mai multe femei aleg sa-si faca implant mamar? Principalul motiv il reprezinta costul tot mai mic al unor astfel de interventii in clinicile medicale din Romania. O pacienta care isi doreste o alta forma si marime a sanilor, este nevoita sa plateasca in strainatate peste 10.000 euro, in timp ce tarifele practicate la noi nu depasesc suma de 4.000 euro.

In topul preferintelor operatiilor estetice, pe primul loc se afla implanturile mamare, urmate de operatiile la nas si liposuctiile.

Sursa foto: sanatate.bzi.ro