MARIUS BADEA, patron BRADET: Se doreste decimarea unui brand la care am muncit mult

Institutul Cantacuzino a anuntat 7 ca angajati ai fabricii a fost depistat E-coli patogen, iar trei dintre probele pozitive prezinta ambele gene vtx (vtx 1 si vtx2), verotoxina care provoca aparitia SHU. Patronul Bradet afirma ca toate informatiile care apar acum referitor la produsele fabricii sale nu duc decat la decimarea brandului.

“Ni s-a spus ca nu e niciun fel de problema din punct de vedere al angajatilor. Analiza nu o face nimeni in aceasta industrie. Daca un angajat respecta igiena nu are nicio implicare asupra produsului. Rezultatele sunt negative la toate produsele noastre. Aparitia informatiilor de astazi certifica ca se doreste decimarea brandului la care am munci mult”, a spus Badea.

CITESTE SI: SCANDALOS Trei angajati ai firmei BRADET, INFECTATI cu bacteria E-coli

Acesta se bucura, totodata, ca a oprit productia.

“Exportam in cinci-sase tari, Germania, Italia, Spania, Belgia, Anglia. E o munca titanica in care am investit tot. Azi punem lacatul cand noi aveam analizele perfecte”, a continuat patronul fabricii.

CITESTE SI: SCANDALUL E.COLI a ajuns in ITALIA: Un BEBELUS ROMAN s-a imbolnavit la FLORENTA

In ceea ce priveste angajatii purtatori ai bacteriei, Badea afirma ca “ni s-a spus sa ii dam afara ca nu au declarat ca sunt bolnavi. Daca omul e sanatos si nu are niciun simptom, de ce sa il dam afara? Nimeni nu a stiut sa spuna ce tratament sa facem”.

 Sursa foto: telegrama