Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest preventiv

UPDATE ora 12.30: Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest preventiv. Decizia a fost luata in jurul orei 12.30 de magistratul de la Tribunalul Constanta. Astfel, cererea de eliberarea sub control judiciar a lui Marius Constantin a fost respinsa.

STIRE INITIALA: Ginerele lui Bercea Mondial vrea sa fie eliberat din inchisoare. Marius Constantin se afla, luni dimineata, la Tribunalul Constanta, unde se judeca inlocuirea masurii de arestare preventiva cu cea a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Pavel Abraham, avocatul lui Marius Constantin a declarat, in urma cu putin timp, ca spera la o decizie favorabila a instantei. El a mai afirmat ca Izaura Anghel, sotia lui Marius Constantin, are probleme de sanatate deoarece a nascut prin cezariana, dar si unele probleme sociale din cauza ca nu are niciun venit pentru a-si intretine copii minori. Pavel Abraham a mai mentionat ca ar exista si alte inregistrari cu Mircea Basescu si ca in baza lor ar putea face un nou denunt.

Citeste si: Noi inregistrari DNA in cazul BERCEA-BASESCU

Ginerele lui Bercea Mondial a fost arestat pentru santajarea fratelui presedintelui. Marius Constantin este inchis la Penitenciarul Poarta Alba.

Citeste si: Mircea Basescu ramane in arest, a decis Curtea de Apel Constanta