Marius Constantin, ginerele lui BERCEA MONDIAL, ramane in AREST

Marius Constantin, ginerele lui BERCEA MONDIAL, ramane in AREST dupa ce magistratii Curtii de Apel Constanta au admis, marti, contestatia procurorilor impotriva masurii Tribunalului care dispusese inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Decizia instantei este definitiva.

Tot marti, Curtea de Apel Constanta a decis ca fiul cel mic al lui Sandu Anghel, Ion Grinica Anghel, nu poate sa paraseasca tara.

Citeste si: MIRCEA BASESCU, prima declaratie din AREST: Nu mi se trage de la fini

Magistratii Tribunalului Constanta au decis, vineri dupa-amiaza, inlocuirea masurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, hotararea instantei nefiind definitiva.

De asemenea, magistratii au respins solicitarea Izaurei Anghel, fiica lui Bercea Mondial, de ridicare a controlului judiciar, dar si pe cea a lui Grinica Ion Anghel, fiul lui Bercea Mondial, de inlocuire a interdictiei de a parasi localitatea cu interdictia de a parasi tara.

Citeste si: MIRCEA BASESCU solicita ARESTUL la DOMICILIU

Sotia lui Bercea Mondial, doi fii ai acestuia, Florin si Grinica Ion Anghel, precum si fiica si ginerele lui Sandu Anghel, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie din Constanta, fiind acuzati de santajarea lui Mircea Basescu.

Dosarul se judeca la Tribunalul Constanta, unde a fost trimis cu propunerea mentinerii masurii arestarii preventive in cazul lui Marius Constantin si a masurii controlului judiciar in cazul Izaurei Anghel si a lui Grinica Ion Anghel.

Marius Constantin se afla in arest preventiv din 30 mai.