MARIUS ISAILA ramane in LIBERTATE! Cum au votat senatorii

MARIUS ISAILA nu merge la INCHISOARE! Solicitarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind incuviintarea arestarii preventive a senatorului PSD a fost respinsa.

Iata cum s-a votat: numarul total de sanatori 169, numarul total al voturilor 120 din care voturi ”pentru” 15, voturi contra 104, voturi anulate unu.

Citeste si: Decizia in cazul MARIUS ISAILA a fost amanata de juristi

Marius Isaila s-a prezentat, miercuri, la Sedinta Comisiei Juridice insotit de doi avocati. La sfarsitul lunii aprilie, Comisia Juridica a amanat o decizie in cazul acestei solicitari.

Citeste si: VICTOR PONTA: Vom avea discutii cu liderii PP-DD. Am putea face si o alianta la nivel de Parlament

Procurorii sustin ca solicitarea de arestare preventiva este justificata de faptul ca au fost constatate “repetabilitatea actelor infractionale, intinderea acestora in timp (2012 – 2014), modalitatea concreta de savarşire a infractiunilor – prin folosirea/interpunerea altor persoane care primeau sumele de bani pretinse urmare a traficarii influentei, modalitatea conspirata de a aborda discutiile cu tematica infractionala (in toalete, prin dezbracarea interlocutorului pentru a nu avea asupra sa aparatura de inregistrare, dialog in şoapta insotit de gestica), precum şi incercarile de a şterge urmele infractiunilor prin redactarea unor contracte false care sa creeze o alta aparenta decat realitatea primirii unor sume de bani”.

Sursa foto: politica-broastei.ro