Marius Niculae a stâlcit-o în bătaie pe fosta sa iubită în fața locuinței acesteia

În noaptea de vineri spre sâmbătă Oana Marica zisă Bunesa de la Urlați a fost stâlcită în bătaie de fostul fotbalist Marius Niculae, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Niculae, cunoscut cu multiple antecedente de violență domestică, și-a așteptat fosta sau iubită în stradă unde efectiv a rupt-o în bătaie, informează în exclusivitate cancan.ro.

Bunesa din Urlați a plecat vineri în a doua parte a zilei cu bogătașul Băcneanu Capalnaș, un producător de termopane și proprietarul selectului restaurant Maria și Ion din Regie, la Sinaia.

Acolo au fost într-un local de manele, Bunesa fiind o manelistă veritabilă, unde au băut și au dansat, notează cancan.ro. Cumva, Marius Niculae, care a făcut o obsesie pentru aceasta, a aflat. Au urmat telefoane, amenințări, tot tacâmul. Cert este că le-a stricat petrecerea maneliștilor noștri, care astfel au plecat la București. Bunesa a fost lăsată pe strada unde locuiește, chiar în fața blocului. Băcneanu Căpâlnaș pleacă și…ce să vezi? Tăbară pe ea din senin Marius Niculae, care făcea ca toți dracii. Nu băuse deloc deloc.

O bate ca lumea, îi rupe hainele, o calcă-n picioare efectiv, o lovește fără pic de milă în burtă pe sexy Bunesa de la Urlați. Toate astea se întâmplau pe la 01 – 01.30, potrivit vecinilor care se uitau uluiți. După scandal, Marius Niculaie dispare. La 01.40 Bunesa de la Urlați sună la Ambulanță. Care vine rapid și o duce la Spitalul Elias, la Urgențe. Acolo a ajuns zece minute mai târziu. Conform surselor medicale la 02.32 i se completează următorul diagnostic: ” Traumatism cranio cerebral, agresiune declarativă, traumatism facial, traumatism toracic simplu”.

Polițiștii de la Secția 2, care declanșează cercetările, Marius Niculaie fiind cercetat pentru art 193 aliniatul 4 și 253 aliniatul 1, respectiv infracțiuni de lovire sau alte violențe și distrugere.

Sursa text: cancan.ro