Marius Striblea: O confruntare poate dovedi ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase

dosar gala bute, elena udrea, audiere nou, acuzatii noi, procurori dna

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca clienta sa avea o confruntare cu denuntatorii sai si a adaugat ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase, fiind obligati sa dea mai multe detalii despre denunturile facute.

“Starea doamnei Udrea este o stare normala a unui om optimist care isi pregateste apararea. Solicitarea este una si in masura in care va fi aprobata, prezenta dnei Udrea va fi obligatorie. Dintr-o confruntare pot sa reiasa elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru ca e usor sa zici ca am lasat o geanta in biroul ministrului si atat. Sunt mai multe detalii si probabil declaratia va fi dovedita mincinoasa”, a declarat Marius Striblea.

Citeste si: MOTIVARE ICCJ: FUNCTIONARI DIN MDRT PLANGEAU LA SEDINTELE CONVOCATE NOAPTEA DE ELENA UDREA

“Nu inseamna ca daca au facut un denunt, lucrurile din denunt sunt adevarate. E dreptul procurorului sa faca orice acuzatii, dar e obligatia lui sa vina cu probe, pe denunturi nu se pot lua masuri preventive”, a continuat avocatul. Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul “Gala Bute”, decizia fiiind luata de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Deputatul a facut recurs la arestare, iar cererea se va judeca pe 5 martie.