Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep! Prima reacție a antrenorului

Marius Șumudică nu mai este antrenorul turcilor de la Gaziantep. Anunțul a fost făcut, duminică seară, prin intermediul unui comunicat oficial de clubul clasat pe poziția a patra în campionatul primei ligi din Turcia.

După câteva săptămâni de tensiuni între Marius Șumudică și bașkanul lui Gaziantep, Mehmet Büyükekşi, inevitabilul s-a produs. Marius Șumudică a devenit liber de contract în urma unei rezilieri amiabile între cele două părți. Cel puțin așa se arată în comunicatul oficial remis presei din Țara Semilunei:

„Drumurile noastre s-au despărțit astăzi, de comun acord. Marius Șumudică, care antrenează aici de un sezon și jumătate, nu mai este antrenorul echipei. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de ce a făcut aici. Îi mulțumim și îi dorim succes în carieră”!

„Ce să se întâmple? Ne-am despărțit de comun acord. Mâine voi încheia cu Gaziantep și o să vorbim. După ce termin aici mă întorc în țară, vin și vorbim. Sunt ușurat”, a declarat Șumudică la emisiunea „DigiSport Special”.

Marius Șumudică nu va sta prea mult fără angajament deoarece are o ofertă importantă din Arabia Saudită, de la Al Shabab, o formație pe care a mai antrenat-o și în trecut.

Sursa foto: sport