Marius Sumudica: Copos a premeditat falimentarea Rapidului!

Marius Sumudica, fost jucator si antrenor la FC Rapid, este recunoscut pentru atasamentul sau fata de culorile alb-visinii. Sumi-gol, asa cum era el alintat de suporteri feroviarilor pe vremea cand juca, l-a atacat vehement pe George Copos.

“Cand a luat decizia de baga clubul in insolventa, Copos imi spunea ca a gasit o solutie extraordinara de a scapa de mercenari, de fotbalistii aceia care luau foarte multi bani. Din ceea ce am citit acum in presa, tind sa cred ca totul a fost voit, altfel nu ai cum sa scrii in planul de reorganizare ca vinzi 20.000 de bilete, cand stadionul are 9.000 de locuri. Totul a fost premeditat, a vrut sa scape de anumite datorii si, intr-un final, sa bage clubul in faliment” a declarat Marius Sumudica pentru televiziunea Dolce Sport.

E strigator la cer ceea ce se intampla cand ma gandesc numai la milioanele de suporteri. Rapidul are o istorie in spate, este de-a dreptul tragic. Chiar nu cred ca poate sa stea atat de impasibil la ceea ce se intampla in momentul de fata, nu se poate ca Rapidul sa dispara asa”, a concluzionat Marius Sumudica, in prezent antrenor la Al Shaab.

sursa foto: prosport.ro