MARIUS SUMUDICA DEMISIONEAZA de la ASTRA GIURGIU

MARIUS SUMUDICA a anuntat ca va DEMISIONA din functia de antrenor principal al formatiei ASTRA GIURGIU, nemultumit dupa ce Denis Alibec a fost transferat la Steaua. MARIUS SUMUDICA a afirmat ca in urmatoarea saptamana isi va da DEMISIA. “Nu ma mai prinde meciul cu Viktoria Plzen”, a afirmat MARIUS SUMUDICA la postul de televiziune Dolce Sport.

MARIUS SUMUDICA a explicat apoi de ce l-a deranjat atat de tare transferul lui Alibec la Steaua. “Eu n-am stiut nimic, am aflat din presa si de la televizor. Pai dupa ce iesi campion si am dovedit ca am fost cei mai buni anul trecut, sa-ti plece asa unul dupa altul cei mai buni jucatori, nu e confortabil. Dar asta e politica clubului si trebuie sa ne conformam.

Nu mi s-a transmis ca-l vor vinde, mai ales ca pe mine ce ma deranjeaza cel mai mult, dar si pe jucatori e ca Alibec a fost vandut dupa ce au venit si ne-au promis ca nu va mai pleca niciun jucator, sa semnam amanarea de plata. Am semnat si a doua zi a fost vandut Alibec imediat. Deci nu-mi prea miroase a bine”, a completat MARIUS SUMUDICA.

Sursa foto: gsp