Marius Șumudică este noul antrenor de la CFR Cluj. Câți bani va câștiga. Primele declarații

Marius Șumudică a semnat, miercuri, un contract pentru următoarele două sezoane cu CFR Cluj, antrenorul în vârstă de 50 de ani înlocuindu-l pe Edward Iordănescu.

Marius Șumudică va fi ajutat de secunzii Cristi Petre și Gabi Mărgărit și preparatorul fizic Ciprian Moscu. Din vechea conducere tehnică vor rămâne preparatorul fizic Cristian Dragotă și antrenorul de portari Daniel Tudor, fostul goalkeeper de la Dinamo și de la Urziceni.

“Ieri (n.r. marți) am început negocierile serioase cu președintele Marian Copilu și astăzi (n.r. miercuri) am semnat. Îți dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închiși că am simțit permanent că totul este în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede și nu am stat în negocieri lungi.

Abia aștept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel și fel de discuții în spațiul public, n-am făcut niciun fel de licitație. Am ales echipa care cred că mi se potrivește în momentul ăsta. Da, este adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar și astăzi am fost sunat de un club”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digisport.

Marius Șumudică va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro, cu 5000 mai mult decât predecesorul său. Șumudică are și prime de obiectiv: câștigarea titlului din Liga 1 i-ar aduce 100.000 de euro în conturi. Este aceeași sumă pe care i-o promisese și Gigi Becali la FCSB, scrie as.ro.

Marius Șumudică va încasa o primă deloc de neglijat și în cazul în care va reuși să ducă echipa în grupele Europa League.

Marius Șumudică a pregătit de-a lungul carierei echipele: Rocar București, Inter Gaz, Progresul, Astra Ploiești, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu (cu care a câștigat titlul în Liga 1), Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep și Rizespor.

Sursa foto: sport