Marius Șumudică l-a dat afară pe Alex Chipciu! Care este motivul excluderii

Marius Șumudică l-a exclus, luni, pe Alexandru Chipciu din lotul formației CFR Cluj. Mijlocașul de 32 de ani a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului, informează Look Sport.

În timpul ședinței de antrenament, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent. Marius Șumudică nu a fost de acord cu gestul lui Chipciu, astfel că acesta a fost exclus din lot!

”A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

El a ales drumul, singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este decizia strict a antrenorului Şumudică”, a declarat Marius Șumudică.

Sursa foto: gsp.ro