Un profesor din Filiasi – Dolj a murit in rulota in care locuia intoxicat cu gaz. VIDEO

Un profesor in varsta de 31 de ani din localitatea Filiasi, Dolj, a murit intoxicat cu gaz in rulota in care locuia. Marius Vasile era profesor de cultura civica si limba romani la mai multe scoli din localitate si a fost gasit fara viata de vecini, potrivit site-ului Televiziunii Romane.

Barbatul s-a nascut intr-o familie saraca de etnie roma. Parintii traiau de pe urma sticlelor adunate de la groapa de gunoi, insa Marius visa la o altfel de viata.

A muncit enorm si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Craiova. A intrat in invatamant in urma cu cinci ani, si nu oricum, ci remarcat pentru rezultatul sau la examenul national de titularizare.

Marius Vasile a devenit profesor suplinitor la mai multe scoli si la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filisanu”.

Citeste si: Un actor celebru a fost gasit mort in apartamentul sau din New York

Cu toate acestea, traia intr-o rulota la marginea orasului Filiasi, dar visa la o casa a lui. Toti cei de pe strada ii erau apropiati.

Tanarul nu avea nici caldura si nici electricitate in rulota. Cu o seara inainte sa moara, vecinii ii cumparasera o butelie pentru ca racise. Tot ei l-au gasit fara suflare in rulota, intoxicat cu gaz.