MARKO ATTILA si-a amanat audierea la DNA. DEPUTATUL UDMR se afla in DELEGATIE

DEPUTATUL UDMR MARKO ATTILA, inculpat in DOSARUL fostei sefe a DIICOT, ALINA BICA, si-a amanat audierea la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) care ar fi trebuit sa aiba loc joiPoliticianul a anuntat ca este plecat din tara, intr-o delegatie la Budapesta, si ca se va prezenta in fata procurorilor anticoruptie la o data ulterioara, care va fi stabilita de comun acord.

Deputatul UDMR Marko Attila se afla in Budapesta, la o intalnire a maghiarilor de pretitutindeni, motiv pentru care nu a fost prezent, joi, la DNA, unde fusese citat de procurori pentru a da explicatii in dosarul despagubirilor, in care vizata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica.

CITESTE SI: UDMR acuza Camera Deputatilor de hartuire si se declara solidara cu Marko Attila 

Avocatul lui Marko Attila, Eugen Iordachescu, a precizat ca a vorbit cu fostul deputat si l-a informat ca este asteptat sa se prezinte la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), joi, la ora 10.00. Acest lucru nu a fost insa posibil, intrucat deputatul UDMR se afla in capitala Ungariei, iar avocatul sau nu a putut sa precizeze momentul in care el se va intoarce in Romania.

Camera Deputatilor a incuviintat, miercuri, arestarea preventiva a deputatului UDMR Marko Attila, in dosarul fostului sef al DIICOT Alina Bica, privind despagubirea acordata de ANRP pentru un teren supraevaluat din Capitala.

CITESTE SI: Deputatii au aprobat ARESTAREA PREVENTIVA a lui MARKO ATILLA. CATALIN TEODORESCU, salvat la RENUMARAREA voturilor. PDL cere RELUAREA votului 

In acelasi dosar, procurorii au cerut aviz si pentru arestarea preventiva a deputatului Catalin Teodorescu, insa solicitarea nu a intrunit numarul de voturi pentru aprobare. Teodorescu a fost pus, miercuri, sub control judiciar de catre procurorii DNA si are interdictie de a parasi tara.

Sursa foto: jurnalul.ro