MARS pentru CONSTANTA. PROTESTUL, o REACTIE fata de modul in care este condus orasul de catre viceprimarul DECEBAL FAGADAU

Mars pentru Constanta. Duminica, incepand cu ora 17.00, in Piata Ovidiu, va avea loc un protest al constantenilor ce se vrea a fi o reactie vizavi de modul in care este condus orasul de catre viceprimarul cu atributii de primar, DECEBAL FAGADAU. 

Apelul a fost transmis prin intermediul site-ului de socializare Facebook. Pana sambata seara, la eveniment si-au anuntat participarea aproximativ 1.000 de persoane.   

CITESTE SI: RADU MAZARE este DISTRUS! ANI a gasit o parte din AVEREA fostului edil ASCUNSA in ISRAEL

Iata care este manifestul marsului pentru Constanta:  “La inceput v-am furat banii de la bugetul local, apoi am alungat investitorii seriosi, apoi am confiscat afacerile prospere.

Nu ati protestat.

Am promis ce va doreati sa auziti. Am facut doar ce voiam noi sa facem.

Nu ati protestat.

V-am luat si bruma de educatie ramasa, ca sa aveti acelasi IQ cu noi si sa ne puteti intelege.

Nu ati protestat.

V-am luat speranta de a deveni constanteni liberi.

Nu ati protestat.

Apoi v-am luat spatiile verzi si casele. Am cumparat noi cu 2 lei si am vandut cu mii de euro.

Nu ati protestat.

V-am luat si sufletul, si ultimul strop de constiinta civica.

Nu ati protestat.

Acum va bagam in ceata cu speranta in justitie. Chiar credeti ca se vor confisca averile reale ale celor ce au furat cu ambele maini?

Sunt liberi inca toti cei au furat acest oras…

Nu ati protestat.

Nu va sinucideti, e inutil, oricum ati face-o prea tirziu. Mai avem nevoie de voi. Va vom lua si viitorul copiilor si al nepotilor.

Nu veti protesta.

Cand va veti hotari sa protestati, noi nu vom mai fi aici.” semnat Clasa politica veche din Constanta“.

La carma orasului, dupa demisia fostului primar RADU MAZARE din cauza problemelor cu legea a fost ales viceprimarul DECEBAL FAGADAU.

Cine este acest DECEBAL FAGADAU? Un nume controversat, nimeni altul decat fostul om al celebrei triplete RADU MAZARE – NICUSOR CONSTANTINESCU – SORIN STRUTINSKY. 

Mai mult decat atat, DECEBAL FAGADAU a fost gasit incompatibil de ANI dupa ce in perioada 25 februarie 2009 – 27 iulie 2012 a detinut, simultan, functia de viceprimar al Constantei si calitatea de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanta in Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul RAJA SA.

Acelasi DECEBAL FAGADAU a aparut si in interceptarile DNA dintr-unul dintre dosarele lui RADU MAZARE instrumentate de procurorii anticoruptie. Asta ca sa nu mai amintim si faptul ca DECEBAL FAGADAU, din postura de primar interimar al Constantei, a convins consilierii locali sa se abtina dupa ce DNA a solicitat, in mod expres, Consiliului Local Constanta sa se constituie ca parte civila intr-unul dintre dosarele aceluiasi RADU MAZARE. 

CITESTE SI: STENOGRAME: DECEBAL FAGADAU S-A DEZIS DE MAZARE INSA INTERCEPTARILE DNA IL CONTRAZIC

Dupa ce RADU MAZARE si-a inceput lupta cu justitia, PRIMARIA CONSTANTA  a fost preluata de un alt politician din acelasi cerc vicios care a “ajutat” la declinul orasului de la malul marii. 

Sursa foto: adevarul