Marsul Gay Fest 2013 impune restrictii de circulatie in Bucuresti

Gay Fest 2013, festivalul anual al persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si transgen (LGBT), este organizat, sambata, in Bucuresti, intre orele 17.00 si 20.00. Tema Gay Fest 2013 este solidaritatea, Asociatia Accept care organizeaza evenimentul facand un apel si catre alte asociatii care militeaza impotriva discriminarii, de orice fel, sa fie alaturi de ei.

Marsul Diversitatii impune o serie de restrictii rutiere, in intervalul orar 17.00 – 20.00, pe soseaua Kiseleff si pe strada Arhitect Ion Mincu, intre Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Ion Mihalache, precum si pe strazile care intersecteaza aceste artere.

Soferii pot opta pentru rutele ocolitoare Piata Arcului de Triumf – Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – Piata Victoriei si Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bulevardul Marasti – Bulevardul Maresal Averescu – Bulevardul Ion Mihalache – Piata Victoriei.

Marsul Diversitatii va fi deschis de Ulrike Lunacek, europarlamentar din Grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana. Marsul se va incheia in “zona libera de discriminare”, pe spatiul verde de langa Muzeul de Geologie, unde se vor tine mai multe discursuri.