MARTINA NAVRATILOVA a cerut-o in CASATORIE pe prietena ei, in fata a mii de persoane, in timpul US Open

Fosta jucatoare de tenis MARTINA NAVRATILOVA, una dintre marile legende ale circuitului, a cerut-o sambata in casatorie pe prietena ei, Julia Lemingova, in fata a mii de persoane, in timpul US Open de la New York.

Navratilova, 57 de ani, a folosit o pauza intre cele doua partide din semifinalele turneului masculin, pentru a face cererea prietenei sale, in fata publicului care se afla in tribunele arenei Arthur Ashe. Momentul a fost retransmis pe ecrane gigantice in arena, iar “Da”-ul rostit de Lemigova a fost insotit de ovatii din partea publicului din tribune.

Citeste si: Cerere in CASATORIE pe TERENUL DE TENIS

“Suntem impreuna de sase ani si nu-mi pot imagina viata mea fara tine. Te rog, casatoreste-te cu mine”, a spus ex-numarul unu mondial prietenei sale, 42 de ani, care a acceptat imediat. Navratilova si impresara fosta model, originara din Rusia, traiesc in Florida de mai multi ani, impreuna cu doua fete pe care Lemigova le are dintr-o relatie anterioara.

Citeste si: BURLACITA Andreea Mantea explica de ce nu poarta inelul lui Cristi Mitrea

Fosta jucatoare americana, de origine ceha, are in palmares 18 titluri individuale in turnee de Mare Slem, alte 31 in dublu si 6 la dublu mixt, totalizand 167 titluri individuale si 177 la dublu.

Sursa foto: fabwags.com