MARTISOARE de la copii si persoane varstnice, pentru locuitorii Sectorului 6

Copiii beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul pentru Copii cu Dizabilitati Domnita Balasa si persoanele varstnice, membre ale Clubului Seniorilor Sector 6, au pregatit MARTISOARE, felicitari si obiecte artizanale de sezon cu ocazia zilei de 1 Martie, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Obiectele vor fi expuse si vor putea fi achizitionate in incinta Pietei Agroalimentare Valea Ialomitei – Drumul Taberei, de joi pana duminica, in intervalul orar 10.00-17.00.

Cu ocazia evenimentului, membri ai atelierului de pictura si decoratiuni interioare din cadrul Centrului de Zi “Clubul Seniorilor” Sector 6 au confectionat aproximativ 200 de MARTISOARE.

Citeste si: Zone destinate comercializarii MARTISOARELOR, in pietele din Sectorul 6

La aceasta activitate si-au adus contributia 20 de seniori care, cu migala si creativitate, au confectionat in cadrul atelierului de creatie produse artizanale si decorative lucrate manual, precum si felicitari, potrivit sursei citate.

La randul lor, copiii Centrului Domnita Balasa au confectionat MARTISOARE, felicitari si obiecte decorative in cadrul programelor educationale specifice, cu scop de stimulare a creativitatii si aptitudinilor lucrative. 

Citeste si: Primaria Sectorului 4 elibereaza AUTORIZATII pentru comercializarea MARTISOARELOR

Sursa foto: Primaria Sectorului 6