Martisoarele, mesagere ale unei apropieri intre generatii

Simboluri ale primaverii si ale revenirii naturii la viata, martisoarele au primit noi semnificatii in mainile copiilor inscrisi la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala Conacul “Golescu Grant” din SECTORUL 6.

Timp de doua saptamani, sub indrumarea coordonatorului si cu determinarea de a face un gest de afectiune si respect, cei 10 micuti care urmeaza cursurile gratuite de arte plastice din cadrul Centrului „Golescu Grant” au muncit la confectionarea martisoarelor  cu destinatie aparte.

Fabricate dintr-o plastelina speciala care se “coace” in cuptorul cu microunde, cele 90 de simboluri ale primaverii isi vor gasi, cat de curand, posesorii in persoanele doamnelor in varsta, rezidente ale Complexului de Servicii Sociale “Floare Rosie” din SECTORUL 6.

Vizita micilor artisti la sediul din Str. Floare Rosie, nr.7A, va avea loc maine, 1 Martie 2016, incepand cu orele 16.00, in cadrul unei ceremonii dedicate primaverii, dar si persoanelor de varsta a treia din comunitatea SECTORULUI 6.

“O comunitate unita se fundamenteaza pe un dialog intre generatii si pe unele gesturi de apropiere, in aparenta mici, dar care poarta o semnificatie profunda”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6