Martisoarele si cadourile de 8 Martie vor fi vandute in Sectorul 6 numai in zonele autorizate

Martisoarele vor fi vandute in Sectorul 6 numai in zonele autorizate de Primarie, informeaza institutia, intr-un comunicat transmis la redactie. Astfel, conform dispozitiei date de primarul Rares Manescu, inspectorii Serviciului Activitati Comerciale si cei ai Administratiei Pietelor vor autoriza vanzarea de martisoare si cadouri de 8 Martie numai in locurile special amenajate.

Acest tip de comert va fi permis in Sectorul 6 in perioada 12 februarie – 8 martie 2014, in zonele adiacente Pietelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crangasi, Orizont, Chilia Veche, Valea Ialomitei, Apusului, Giulesti si pe bd. Constructorilor.

“Persoanele fizice autorizate si persoanele juridice care doresc sa vanda martisoare si cadouri trebuie sa depuna o solicitare scrisa la Administratia Pietelor Sector 6 (sos. Virtutii nr. 148, tel. 021.316.12.98, fax 021.316.12.99, www.piete6.ro)”, se arata in documentul transmis la redactie.

Citeste si: Servicii gratuite de la Autoritatea Tutelara Sector 6

Pana in prezent, au fost depuse peste o suta de cereri in acest sens, doritorii fiind inca asteptati. Anul trecut au fost depuse aproape 200 de cereri de comercializare a martisoarelor si cadourilor specifice inceputului de primavara.

Totodata, primarul Rares Manescu a dispus ca inspectorii Serviciului Inspectie Comerciala din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 sa monitorizeze, pe toata perioada valabilitatii autorizatiilor, respectarea conditiilor de comercializare a acestor produse si a locatiilor impuse de catre autoritatea locala.