MARTORII propusi de ELENA UDREA, AUDIATI de procurorii DNA

Fosta consiliera a ELENEI UDREA, Luminita Kohalmi, a fost AUDIATA luni ca MARTOR la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), la solicitarea fostului ministru.

La iesirea din sediul DNA, Kohalmi a spus ca a dat o declaratie de MARTOR si ca nu avea acces la informatii confidentiale pe vremea cand colabora cu ELENA UDREA.

Citeste si: DNA va audia MARTORII propusi de ELENA UDREA

“Am fost citata ca martor, intr-un dosar referitor la doamna Elenei Udrea. In perioada in care era ministru, eu ma ocupam de relatiile cu mass-media. Nu am cunostinta de fapte ilegale comise de doamna Udrea. Procurorii au considerat ca pot sa dau informatii referitoare la chestiunile puse in discutie pentru lamurirea adevarului si le-am spus toate lucrurile de care aveam cunostinta”, a declarat Luminita Kohalmi, dupa ce a fost audiata.

Kohalmi a precizat ca nu a fost intrebata de geanta cu 900.000 de euro pe care ar fi primit-o ELENA UDREA la minister si a aratat ca nu are cunostinta de asa ceva.

Citeste si: ELENA UDREA solicita inlocuirea masurii ARESTULUI PREVENTIV

“Am fost purtator de cuvant, nu avem acces la informatii confidentiale. Am avut cu doamna Udrea o relatie foarte buna si corecta de serviciu”, a spus Kohalmi.

Procurorii DNA vor audia, in perioada urmatoare, tot la propunerea fostei candidate la prezidentiale si alti MARTORI, care au facut parte din anturajul sau, in cadrul anchetei privind Gala Bute.

Sursa foto: romaniatv.net