Martorul cheie in dosarul mortii lui Ionut: L-am gasit pe fratele lui pe strada, la un kilometru de Parcul Tei

Martorul cheie in dosarul mortii lui Ionut Anghel, copilul ucis de cainii maidanezi, a fost audiat, luni, la Parchetul General. La intrarea la audieri, acesta nu a facut nicio declaratie presei, insa avocatul sau a spus, dupa audieri, ca clientul sau l-a gasit pe fratele lui Ionut Anghel pe strada, la aproximativ un kilometru de Parcul Tei.

“Copilul nu i-a spus nimic, era foarte speriat, plangea si spunea ca vrea la buni. Bunica l-a certat ca de ce a plecat. Clientul meu a mers, in urma cu o saptamana, la un sediu de politie din Bucuresti si a anuntat ca el este martorul cheie din dosar. Abia sambata seara a primit o citatie. Martorul l-a gasit pe fratele lui Ionut pe strada, la aproximativ 1 km de parc, pe terenul viran sau pe sosea. El a fost audiat in calitate de martor”, a spus avocatul.

Solicitat sa de detalii cu privire la clientul sau, avocatul a precizat ca nu poate face acest lucru, deoarece doreste sa-i protejeze familia.

“Clientul meu este o persoana deosebit de privata, vrea sa-si protejeze familia si nu am sa dau detalii despre identitatea lui. Are o fetita de 14 ani care deja a fost asaltata de presa”, a spus acesta.

Foto: RTV