Marturia dureroasa a unei vedete: “Timp 21 de ani am facut foarte mult sex cu sotul meu”

Ne-a facut sa radem ani de zile in comedia “Dadaca”, insa in spatele camerelor de filmare Fran Drescher trecea, fara sa stie, printr-o adevarata drama. Sotul ei era homosexual si a recunoscut acest lucru abia dupa doua decenii.

Peter Marc Jacobson si-a recunoscut identitatea sexuala abia in 1999, dupa 21 de ani de casatorie cu nimeni alta decat Fran Drescher, simpatica actrita care a interpretat rolul principal in serialul “Dadaca”. intrebata de nenumnarate ori cum de nu si-a dat seama ca barbatul alaturi de care punea capul pe perna noaptea este homosexual, Fran a recunoscut ca avia o viata sexuala foarte activa.

CITESTE SI: O BOMBA SEXY s-a facut DE RAS in public. A iesit intr-un club de fite cu pantalonii patati in zona INTIMA

“Faceam sex foarte des. Am facut de foarte multe ori sex in cei 21 de ani. si eram inconjurata de multi homosexuali, cel care imi procura opere de arta, hair stylistul, dermatologul”, a declarat Fran.

CITESTE SI: Cum se manifesta NIMFOMANIA sau cum o FEMEIE poate ABUZA un BARBAT

Fran si Peter s-au cunoscut in liceu cand au devenit iubiti. S-au casatorit cand ea avea 21 de ani, iar peste alti 21 de ani au divortat. El este scenaristul sitcomului datorita caruia Drescher adevenit celebra.

 

Sursa www.libertatea.ro