Marturia lui Cristian Matei, intors in tara din Israel: Am mers in Colectiv, apoi m-am trezit a doua zi in Israel. Trecuse o luna si jumatate

Jurnalistul Cristian Matei, aflat printre cei care au suferit rani grave in incendiul din clubul din Capitala si-a revenit si s-a intors victorios in tara, conform StirileProTv.ro.

El a fost internat timp de doua luni si jumatate la o clinica din Israel.

Jurnalistul a fost asteptat cu mare bucurie de familie si priteni la aeroport, unde a venit insotit de sotia sa care i-a fost aproape pe toata durata spitalizarii.

“Voi n-aveti somn? Dar cati sunteti?”, asa a glumit Cristian Matei cu cei care l-au asteptat.

Mumu, asa cum il stiu prietenii, a glumit si s-a imbratisat cu totti cei care au venit sa-i arate cat de mult tin la el si cat de mare le-a fost bucuria refacerii sale.

CITESTE SI: Trei tineri ARESTATI pentru inselaciune prin metoda “POMANA pentru DECEDATII din COLECTIV”

“Eu ma bucur ca am ajuns intreg acasa si bine mersi, datorita sotiei in primul rand, si prietenilor si colegilor care m-au sustinut. S-a intamplat ce s-a intamplat in Colectiv si a doua zi m-am trezit in Israel. Cam asa a fost pentru mine. Si trecuse de fapt o luna”. a declarat Cristian Matei.

In noaptea tragica, jurnalistul se afla in club si a inceput sa filmeze cu telefonul 42 de secunde din ceea ce s-a intamplat. El a fost internat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar pe 6 noiembrie a fost transferat in Israel.

CITESTE SI: SPECIALISTII INSEMEX AU INCHEIAT EXPERTIZA PRIVIND TRAGEDIA DE LA COLECTIV

Teodora Maftei, colega jurnalistului s-a aflat si ea in acea noapte in Colectiv, insa aceasta si-a pierdut viata din cauza ranilor grave pe care le avea.

Tanara era fotograful trupei Goodbye to Gravity care concerta in acea seara.

Sursa foto: sportsiemotie